Parlo a través de l’escultura molt millor que amb la veu. Sobre la incomunicació, sobre la fressa que provoquen els pensaments en un circuit tancat en processos mentals neuroatípics i de com, en alguns moments, podem sentir que ens superen. Aquest és el concepte de l’escultura IX de la sèrie “Deconstrucció”, en la que estic immersa. Pensaments en clau interna que poden arribar a fer-nos trencar el cap.

“Una obra ha de transmetre
sentiments i transformar-los”

Formada en diverses disciplines com la pintura, el dibuix, el gravat, l’escultura i la joieria, Tania Font ha treballat en l’escenografia per a teatre i televisió en nombrosos projectes, així com també en la realització d’escultura científica hiperrealista per a museus al costat nombrosos escultors, com el biòleg Ramon López.

La seva producció com a artista, centrada en l’escultura i la pintura, destaca per la presència de la figura humana, amb una especial atenció a les dones. Amb la voluntat d’explicar experiències subjectives, la seva obra reflexiona sobre la construcció i desconstrucció del subjecte femení, així com la difícil relació que les dones han tingut amb la paraula: una llarga història de silencis.

Entrevistes i reportatges

Entrevista al PUNT AVUI – Joan Trillas

La descoberta d’una escultura al cementiri del Sant Joan de Palamós va servir l’any passat per recordar els nou palamosins que van viure la barbàrie nazi en camps de concentració. Vostè va rebre l’encàrrec i en va ser l’autora. Com va enfocar aquest treball?

Reportatge audiovisual

Palamós Comuinicació