Del 8 de gener al 27 de febrer de 2022

EXPOSICIÓ A MOREGEM (BÈLGICA)

LIGHT AND FRAGILITY

Tania Font, nascuda l’any 1978 a Palamós, Espanya, és una artista contemporània coneguda per la seva pràctica escultòrica i pictòrica en la qual actua d’una manera molt semblant a la llum. Font explora la fragilitat de la humanitat […] Les seves històries romanen en silenci mentre no hi hagi llum que les faci visibles.

Verduyn Gallery, Moregem, Bèlgica.

📷 @fotografiebienne

Del 11 de desembre al 22 de gener del 2022

EXPOSICIÓ A TERRASSA (BARCELONA)

Exposició col·lectiva

Exposició col·lectiva – 9 ANYS, GALERIA CONTRAST. Terrassa.

Del 12 al 14 de novembre de 2021 

EXPOSICIÓ A MILÀ (ITALIA)

MILANO SCULTURA FAIR 

Exposició MILANO SCULTURA FAIR (stepartfair.com)

Milà, representada per Villa Contemporanea.

📷@annaturina73

Del 11 al 14 de de novembre de 2021

EXPOSICIÓ A MONTPELLIER (FRANÇA)

ART MONTPELLIER

Exposició ART MONTPELLIER, Foire méditerranéenne des arts contemporains, Parc Expo/Hall B2 Montpellier, França, representada per Pedro Requena Art.

Del 21 al 24 d’octubre del 2021

EXPOSICIÓ A MADRID

ESTAMPA CONTEMPORANY ART FAIR

Exposició ESTAMPA CONTEMPORANY ART FAIR en Ifema Madrid, representada per Pedro Requena Art.

Del 23 setembre al 30 d’octubre de 2021

EXPOSICIÓ A MONZA (ITALIA)

QUEL GRANDIOSO SENSO DI SE

Exposició col·lectiva QUEL GRANDIOSO SENSO DI SE, Galleria d’arte Villa Contemporania, Monza, Lombardia.

MÉS INFO AQUÍ

 

 

Del 2 de setembre al 2 d’octubre

EXPOSICIÓ A TERRASSA (BARCELONA)

TANIA FONT QUALIA

Exposició individual a la Factoria Cultural de Terrassa.

Veure entrevista aquí.

 

 

Del 13 al 19 de juny de 2021

EXPOSICIÓ A SUISSA

VOLTA ART FAIR BASEL

Exposició a Elys Basilea representada per Galeria Contrast Barcelona.

VEURE A INSTAGRAM AQUÍ

 

 

Del 25 de juny al 7 de julio 2021

EXPOSICIÓ A BARCELONA

Expo col·lectiva d’estiu. Galeria Contrast Barcelona

Del 20 de març al 6 de maig 2021

EXPOSICIÓ A TERRASSA (BARCELONA)

DIÀLEGS – EspaiGd’art

L’Espai G d’Art acull fins al 6 de maig l’exposició ‘Diàlegs’, una mostra col·lectiva on s’estableix una comunicació entre les obres dels cinc artistes que hi participen i les disciplines que utilitzen.

Tània Font amb 4 peces escultures i una pintura i fotos i llibres d’artistes: Gabriel Smith, Luis Estopiñan, JA Soria i Lidia Romero.

Galeria espaiGdart – C/ La Palla, 10 Terrassa (Barcelona)

Del 25 de juliol al 29 de novembre 2020

EXPOSICIÓ A PALAFRUGELL (GIRONA)

MECÀNICA INTERNA – Fundació Vilacasas

De les nombroses crisis que han definit l’edat contemporània, n’hi ha una que no tan sols no ens ha abandonat, sinó que ha crescut en complexitat i impacte: la crisi de la mirada. La fotografia, els raigs x o la psicoanàlisi tenien una cosa en comú, ja que ens van descobrir tantes coses que certament s’escapen a la nostra visió i les múltiples maneres d’engany que tenen les aparences. Ens freguem els ulls i insistim. Vam fer de l’autòpsia –l’acte de veure amb els nostres propis ulls– un reforçat exercici de conei – xement. Hem obert tot, cos i joguines, a la recerca de respostes a través del bisturí, el dibuix, el pla i l’endoscopi. I només hi hem trobat més preguntes, talment productiu ha estat el nostre neguit. Sabem el que hi ha endins i sovint fins i tot sabem com funciona, tot i que continuem ignorant-ne el perquè. I en aquest enigmàtic territori, cruïlla de ciència, art i misticisme, s’hi produeix la més meravellosa de les totes les frustracions. John Pecham, un savi franciscà del segle xiii, va dir que l’acte de la visió és dolorós, tal vegada perquè revela però no explica, descobreix però no respon. Les escultures de Tania Font es presenten com a indagacions, exhibicions en canal de tot allò que amaga la superfície. No obstant això, no són solucions a un jeroglífic. Qui sap si, com a art, són l’elaboració d’un enigma amb què respondre a d’altres.

Andrés Hispano

Del 2 de març al 23 de maig del 2020

EXPOSICIONS BARCELONA

TANIA FONT PRESENTA “L’INCONSCIENT” A LA NAU BOSTIK

Del 2 de març al 23 de maig es podrà visitar l’exposició “l’Inconscient” de l’escultora i pintora TaniaFont a l’espai de Creació i Difusió de la cultura, Nau Bostik de Barcelona, Ferran Turné, 1 de Barcelona.

A través d’aquesta mostra el visitant pot entrar en el particular món de l’autora mitjançant la seva escultura i pintura. Segons Font “un món oníric i subjectiu, que beu del surrealisme i l’estrambotisme empordanès i deixa l’espectador ple de preguntes sobre l’obra i la seva interpretació” i afegeix que “és una exposició de silenci introspectiu, que crea collages visuals i metàfores a partir d’elements figuratius des de la lleugeresa de l’inconscient, del somni, per expressar sentiments i estats físics i emocionals personals”.

*També podeu clicar sobre la imatge per veure la galeria de l’exposició.